Windows®. Viaţa fără limite. Toshiba recomandă Windows 7.

ÎNSCRIE-TE PENTRU "GARANŢIA ORICE-AR FI"

Accidentele pot avea loc oricând şi chiar dacă laptop-urile TOSHIBA sunt cunoscute pentru fiabilitate şi calitate, vrem să ne asiguram că esti protejat.
30 January 2012

Distanta de vizionare recomandata de Toshiba

Aveti un scaun sau un fotoliu preferat in casa? Ar trebui sa stiti ca acest lucru nu este neaparat pozitiv daca luam in considerare distanta pe care ar trebui sa o lasam intre locul pe care-l ocupam si televizor. Daca vreti sa nu ajungeti prea curand la oftalmolog, atunci ar trebui sa aveti in vedere sfaturile noastre legate de distanta de vizionare recomandata.

Daca ati facut deja primul pas, ati cumparat un televizor Toshiba care va ofera cea mai clara si mai distractiva experienta de vizionare, atunci trebuie sa treceti la urmatorul nivel si sa aflati care este cea mai buna zona din living pentru plasarea televizorului astfel incat sa va bucurati de imagini de cea mai buna calitate si sa castigati o mai buna experienta home cinema per total. Ati venit in locul potrivit pentu a primi sfaturi de la expertii din domeniu despre pozitia optima de plasare a televizoarelor.

Suntem cu totii diferiti si avem preferinte individuale, insa trebuie sa stabilim un punct de plecare pentru calcularea distantei de vizionare. Standardele din industrie referitoare la acest aspect sustin ca diagonala televizorului trebuie multiplicata cu 1,2 (distanta minima) si 1,9 (distanta maxima). Dupa aceea, rezultatul il impartim la 12 si obtinem distanta corecta masurata in feet. De exemplu, pentru un televizor de 65 de inch, rezultatele arata ca acesta ar trebui plasat la aproximativ 198 cm (minim) si 314 cm (maxim). Desigur, recomandarea noastra este sa faceti media intre cele doua extreme.

Dupa determinarea distantei potrivite intre televizor si telespectator, alt aspect care trebuie avut in vedere in momentul plasarii canapelei sau a scaunelor pentru vizionarea la televizor il reprezinta unghiul stanga-dreapta. Va recomandam, pentru divertismentul dumneavoastra, ca pozitia in fata televizorului sa se afle intr-un unghi de 40° sau mai putin. In acest mod puteti fi siguri ca veti bucura de filme, jocuri si alte media de la cea mai buna distanta si din unghiul corect.

Prin urmare, atunci cand va decorati living-ul si cand alegeti un televizor HD de la Toshiba ar trebui sa va ganditi si la distanta de vizionare, plasarea verticala si unghiul stanga-dreapta. Daca tineti cont de aceste lucruri de baza, puteti fi siguri ca profitati de cea mai buna experienta de vizionare a filmelor, emisiunilor, jocurilor preferate si a oricarui alt tip de divertisment. In plus, pentru ca lucrurile sa fie si mai simple, v-am pregatit un calculator interactiv pentru a va ajuta sa gasiti distanta potrivita de vizionare sau televizorul potrivit pentru spatiul de care dispuneti. Puteti utiliza calculatorul accesand: http://us.toshiba.com/tv-viewing-distance-calculator. Daca doriti sa convertiti rezultatele in masuratori metrice, trebuie numai sa introduceti valoarea obtinuta in acest convertor: http://www.exrx.net/Calculators/LengthConverter.html.

Pentru informatii suplimentare si recomandari despre produsele si inovatiile noastre, puteti accesa pagina de Facebook http://www.facebook.com/ToshibaRomania si contul de Twitter https://twitter.com/#!/toshiba_ro

Tech tipsComputer Tricks

Tags:
Lasă un comentariu